
- آخرین مقالات سایت
- نظرات مشتریان
- به اشتراک بگذارید



اهمیت آموزش آکادمیک
در دنیای امروز تحصیلات آکادمیک نقش تعیین کننده ای در ورود به بازار کسب و کار را دارا است. در صنعت قهوه نیز دوره های آکادمیک در میزان موفقیت فرد در کسب و کار و همچنین در پیشرفت در حوزه ی انتخابی نقش بسیار مهمی دارد. در دنیای قهوه امروز، باریستا به عنوان شایسته ترین فرد که تخصص و هنرش تهیه قهوه است، می بایست از دانش کاملی در رابطه با تکنیک های طعم سنجی و تهیه قهوه برخوردار باشد. باریستا بودن احتیاج به آموزش و مهارت دارد.
مهارت های ارزیابی حسی
Sensory Skills
دوره مهارت های حسی با تمرین های عملی و تعاملی ملزومات ارزیابی حسی و طعمی قهوه را به شما می آموزد. شما در این دوره روش چشیدن و ارزیابی قهوه تخصصی و درجه بندی کیفیت طعمی قهوه را خواهید آموخت.
سرفصل های دوره:
- آشنایی با آناتومی بویایی و چشایی
- تفکیک طعم ها و مزه ها
- طعم شناسی
- پروتکل قهوه آزمایی
- کاپینگ
- چرخه طعمی
- تحلیل چرخه طعمی قهوه
- ارزیابی کیفیت قهوه تخصصی
- فرم قهوه آزمایی