ردکردن این
  • آخرین مقالات سایت
  • نظرات مشتریان
  • به اشتراک بگذارید
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook

اهمیت آموزش آکادمیک

در دنیای امروز تحصیلات آکادمیک نقش تعیین کننده ای در ورود به بازار کسب و کار را دارا است. در صنعت قهوه نیز دوره های آکادمیک در میزان موفقیت فرد در کسب و کار و همچنین در پیشرفت در حوزه ی انتخابی نقش بسیار مهمی دارد. در دنیای قهوه امروز، باریستا به عنوان شایسته ترین فرد که تخصص و هنرش تهیه قهوه است، می بایست از دانش کاملی در رابطه با تکنیک های طعم سنجی و تهیه قهوه برخوردار باشد. باریستا بودن احتیاج به آموزش و مهارت دارد.

دوره باریستا مقدماتی و مقدمه ای برقهوه

Barista Foundation

برای افراد تازه وارد به صنعت قهوه مناسب می باشد.

سرفصل های دوره:

  • مقدمه ای بر قهوه
  • آشنایی و مدیریت فضای کار
  • آشنایی با دستگاه اسپرسو ماشین و تجهیزات
  • آسیاب، پیمانه گیری و تمپ کردن
  • عصاره گیری اسپرسو و مراحل آن
  • شیمی شیر و تکنیک های فوم گیری
  • مقدمه ای بر روش های فرآوری
  • منوی باریستا
  • بهداشت، سلامت و ایمنی

باریستا متوسطه

Barista Intermadiate

مناسب برای باریستاهای شاغل در کافه ها، مدیران کافه و باریستاهای حرفه ای، این دوره شناخت عمیق تری از قهوه را ایجاد خواهد کرد و مهارت های علمی آموخته شده در مقطع پایه را تقویت می کند.

سر فصل های دوره:

  • 1-گیاه شناسی قهوه
  • فیزیولوژی گیاه قهوه
  • آشنایی با روش های فرآوری
  • مقدمه ای بر برشته کاری
  • تکنیک های عصاره گیری
  • مقدمه ای بر دم آوری
  • شیمی آب و اهمیت آن در عصاره گیری
  • شیمی شیر و تکنیک های فوم گیری
  • مقدمه ای بر لاته آرت
  • مدیریت منو کافه
  • مدیریت هزینه ها