
- آخرین مقالات سایت
- نظرات مشتریان
- به اشتراک بگذارید



اهمیت آموزش آکادمیک
در دنیای امروز تحصیلات آکادمیک نقش تعیین کننده ای در ورود به بازار کسب و کار را دارا است. در صنعت قهوه نیز دوره های آکادمیک در میزان موفقیت فرد در کسب و کار و همچنین در پیشرفت در حوزه ی انتخابی نقش بسیار مهمی دارد. در دنیای قهوه امروز، باریستا به عنوان شایسته ترین فرد که تخصص و هنرش تهیه قهوه است، می بایست از دانش کاملی در رابطه با تکنیک های طعم سنجی و تهیه قهوه برخوردار باشد. باریستا بودن احتیاج به آموزش و مهارت دارد.
دوره باریستا مقدماتی و مقدمه ای برقهوه
Barista Foundation
برای افراد تازه وارد به صنعت قهوه مناسب می باشد.
سرفصل های دوره:
- مقدمه ای بر قهوه
- آشنایی و مدیریت فضای کار
- آشنایی با دستگاه اسپرسو ماشین و تجهیزات
- آسیاب، پیمانه گیری و تمپ کردن
- عصاره گیری اسپرسو و مراحل آن
- شیمی شیر و تکنیک های فوم گیری
- مقدمه ای بر روش های فرآوری
- منوی باریستا
- بهداشت، سلامت و ایمنی
باریستا متوسطه
Barista Intermadiate
مناسب برای باریستاهای شاغل در کافه ها، مدیران کافه و باریستاهای حرفه ای، این دوره شناخت عمیق تری از قهوه را ایجاد خواهد کرد و مهارت های علمی آموخته شده در مقطع پایه را تقویت می کند.
سر فصل های دوره:
- گیاه شناسی قهوه
- فیزیولوژی گیاه قهوه
- آشنایی با روش های فرآوری
- مقدمه ای بر برشته کاری
- تکنیک های عصاره گیری
- مقدمه ای بر دم آوری
- شیمی آب و اهمیت آن در عصاره گیری
- شیمی شیر و تکنیک های فوم گیری
- مقدمه ای بر لاته آرت
- مدیریت منو کافه
- مدیریت هزینه ها