منبع اصلی کافئین بین مواد غذایی مختلف، دانه برشته شده قهوه است.
قهوه های کافئین بالا محبوبیت بسیاری در میان دوستداران قهوه در کشور ما را دارا می باشد. شایدتحریم پذیری و حس شادابی و آگاهی محیطی دلیل این مدعا باشد.همانطور که میدانید میزان کافئین در دانه روبوستا تقریبا 2برابر عربیکا میباشد.
بسیاری از تولیدکنندگان قهوه برای رسیدم به کافئین بالا در ترکیب های قهوه از گونه روبوستا استفاده میکنند که میتواند تاثیر منفی در سیستم گوارش افراد به وجود می آورد.
گروه برشته کاران قهوه قجر با تحقیقات جامع در این مورد و با استفاده از نظرات تیم کارشناسان کنترل کیفیت خود از این روش قدیمی عبور کرد و توانست با ترکیب کردن دانه های خاص روبوستا باهم و استفاده از دانه های عربیکا کشورهای خاصی بتواند به سطح بالایی از کافئین برسد در این راه از روش ها و تکنیک های خاص برشته کاری نیز بهره برده ایم.
امروز میتوانیم از ترکیب ویژه کافئین کمپانی قهوه قجر پس از عبور از روش های آزمون و خطا طی سالیان متمادی به پر طرفدار ترین ترکیب ما تبدیل شده است. توجه داشته باشیم که المان های منفی ترکیب های کافئین بالا مانند تپش و ضربان قلب بالا در این محصول دیده نمیشود.